Loop, Sonar 2012, avantmatx

banner_loop

En poques setmanes arriba la Fira Loop —del 31 de maig al 2 de juny— i després el Sonar —14, 15 i 16 de juny— i com qui diu en quatre dies l’estiu…

“SCREEN Festival i la Fira LOOP es celebren anualment a primavera i són l’origen de SFC, però la plataforma es manté activa durant tot l’any, organitzant diferents activitats. Es tracta de projectes anuals, com First Screen dedicat a la presentació de premières d’artistes un cop al mes, però també puntuals, com cicles audiovisuals que desenvolupem al voltant de i en consonància amb programes expositius. A més, SFB produeix exposicions que després itineren i s’adapten a diferents espais i contextos. És el cas de Remote Viewing que s’ha presentat al MOCA Pacific Design Center de Los Ángeles, a l’Arts Santa Mònica de Barcelona i que es presenta el 9 de Març de 2012 al Kulturhuset d’Estocolm.”” [llegir més]

Comparteix:
Altacapa