5 setmana del còmic, avantmatx

5-setmana-del-comic-tarragona-2012

Ja podeu apuntar a l’agenda la nova edició de la Setmana del Còmic. Jornades d’estudi de l’art seqüencial, que tindrà lloc del 18 al 23 de novembre a Tarragona a l’Antiga Audiència (plaça del Pallol, 3), organitzada per Delirópolis. Algunes de les novetats d’aquest any són la presència d’Antonio Fraguas “Forges” amb la conferència “Cómic, chiste y transición”, l’exposició formada per originals i dibuixos inèdits de José Luis Zaragoza, que coincidirà amb la presentació de l’obra pòstuma En Peret que buscava a la mort i el cicle de projeccions de pel·lícules que es dedicarà al manga. El cartell d’enguany és una meravella obra de Laura Gual “Walto”.

[aquí trobareu aviat més info]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.