Jordi Llort, supernatural

jordi-llort

L’artista seleccionat per a la tercera intervenció de Display és Jordi Llort. Es pot veure als plafons habituals de Tarragona durant la tardor de 2012. Traços amb un toc naïf però amb realitzats com a petites càrregues de profunditat.

Carrer Ixart 1. Plafó a la façana de la botiga bressol Vallès,
Carrer Méndez Núñez 3. Plafó entre el Cafè Teatre i Decoración Interiorismo Vázquez,
Carrer Ramon i Cajal 54 bis. Plafó a la cruïlla amb el carrer Pere Martell,
Carrer Gasòmetre 1. Dos plafons a la façana lateral de la Biblioteca Pública de Tarragona,
Carrer Cardenal Cervantes 37. Plafó a la paret lateral del supermercat Consum.

Jordi Llort és un artista multidisciplinari, es mou en gairebé tots els àmbits de l’art contemporani: pintura, il·lustració, performance, art efímer i instal·lació, escultura, videoart i VJ’ing… El seu currículum compta amb diverses exposicions individuals i col·lectives i ha guanyat 3 edicions dels Premis REPSOL YPF d’Art Efímer (2005, 2006, 2009). És un dels artistes joves amb més incidència en el panorama artístic de la ciutat, creador d’esdeveniments que ja formen part de l’ “imaginari tarragoní” com la Baixada del Pajaritu”

[procedència del text i més info]

Comparteix:
Altacapa