Iván Fernández, fair play

cursa-sant-pau-desembre-2012

Iván Fernández Anaya és un atleta de Vitòria. Té 24 anys. És una jove promesa en el món de cross, una figura entre els corredors de 5.ooo metres.  El cas és que l’Iván, el passat 2 de desembre, corria el cross de Burlada (Navarra), anava en segona posició, distanciat del corredor kenyà Abel Mutai, segur guanyador del cross. Iván sabia que no tenia possibilitats de victòria llevat que el kenyà s’equivoqués. I ho va fer, es va parar metres abans de la meta pensant que ja l’havia creuat. L’Ivan Fernández va tenir davant seu la gran oportunitat d’accelerar el pas i aprofitar l’equívoc del seu rival però la seva consciència el va detenir i va esperar que Mutai rectifiqués el seu error.

Avui dia fets com aquest no massa habituals.

Comparteix:
Altacapa