Nervi òptic, segona natura

portada-segona-natura-nervi-optic-escola-art-tarragona-novembre-2012_bloc-marius-domingo

Tarda de vacances endreçant els prestatges i la taula. Acumulació desmesurada de papers, catàlegs i llibres —el tió ha col·laborat—  i un gran desordre —això jo solet m’ho faig— per tot arreu que inclou un bon grapat de sobres i paquets sense obrir.

Moltes sorpreses agradables que encara no havia tingut temps de comentar per aquí:

L’edició en paper del projecte Segona Naturaaquí en PDF— que en el marc de l’Scan es va poder veure a finals de novembre de 2012 al MAMT. S’ha editat amb el segell NerviÒptic, i en la seva elaboració han participat un grup d’estudiants i professors de l’escola d’art de Tarragona. Bona tria d’imatges i textos que aporten un punt de vista molt interessant.

L’edició de llibres de fotografia en petites tirades, aquí es pot incloure l’autoedició, crec que forma part del futur de l’expansió de la fotografia com a mitjà artístic. Caldrà, això sí, millorar o fins i tot crear, la xarxa de distribució adequada per a què els llibres guanyin visibilitat.

autoedicion-exposada-scan-2012-marius-domingo

[la imatge de dalt és de la mostra l’autoedició exposada que es va poder veure a l’octubre a la Tabacalera de Tarragona en l’Scan][els agraïments van aquí per l’Empar Escobar, directora de l’Escola d’Art de Tarragona]

Comparteix:
Altacapa