Aquí dalt, amb Paul Auster

cerler-11

L’any 1982 Paul Auster va escriure Ciutat de vidre, iniciant la cèlebre Trilogia de Nova York. Uns 10 anys més  tard Art Spigelman va contactar amb alguns escriptors nordamericans amics seus, els hi demanava fer una novel·la gràfica, que és més o menys el nom que reben els còmics dirigits a un públic més adult. Auster va proposar una adaptació de Ciutat de Vidre (Angle Editorial, 2007) que van portar a terme Paul Karasik i David Mazzucchelli. Com a resultat una petita obra d’art.

cerler-llegint-paul-auster

Jo he passat una tarda postnadalenca molt agradable al Pirineu aragonès amb aquest llibre a les mans, una copa de porto (Sandeman, llàstima, la darrera de l’ampolla), butaca orellera i tres o quatre discos per estrenar a l’ipod.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.