Videoprojecció de Jordi Abelló

jordi-abello-galeria-anquins-reus-8-gen-2013

L’efecte papallona és el nom popular que correspon al concepte tècnic de la «dependència exponencial de les condicions inicials» en la teoria del caos. La idea és que petites variacions en les condicions inicials d’un sistema dinàmic poden produir grans variacions en el comportament del sistema a llarg termini… [llegir més] Aquesta tarda durant una hora (de 19:30 a 20:30) hem pogut veure a la Galeria Anquin’s el treball de Jordi Abelló (Gaudí va néixer al mas de la Calderera de Riudoms) que completa la petita sacsejada al voltant de la identitat mítica que configura l’orígen de molts pobles i ciutats. I també de la majoria de nacions. Vaja, també dels equips de futbol. En fi, una petita sacsejada…

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.