César Ordóñez, Tòquio íntim

cesar-ordonez-fotografia-de-tokio

El fotògraf César Ordóñez exposa aquests dies a la Sala d’Art Atelier [Plaça Rovira i Trias, 9 |08024 Barcelona] i ja sabeu que sóc fan declarat del seu treball, per tant no puc deixar de recomanar-vos que aneu a feu una visita.

César Ordoñez ens parla d’un Tokyo íntim on Tokyo és un dels fils conductors que articulen la seva obra. El fotògraf des de fa uns anys manté una relació d’amor amb la megalòpoli japonesa. Una relació que ha cristal·litzat en les diverses sèries que podem veure representades en la mostra. El nexe entre aquestes obres és la reflexió sobre el valor de la intimitat en un àmbit urbà. Definint “intimitat” com l’espai privat de cada persona des d’un pla físic, emocional i espiritual. I com, més enllà del que diguin les lleis, el respecte mutu per aquest “espai” és un fet possible en una societat que ho percep com un bé comú.”

[fins el 23 de març de 2013 | també es poden veure els treballs de Blanca Viñas i Rosa Puig]

Comparteix:
Altacapa