JustMad 2013

justmad-2013-_0

La fira d’art emergent JustMad va néixer fa quatre anys a Madrid amb voluntat d’ocupar l’espai alternatiu que deixava lliure ARCO i s’ha anat consolidant com la fira d’art  –aquest dies se’n fan unes quantes a Madrid– que vol representar l’art de la “gent jove” més que com a aparador de tendències noves o experimentals, tot i que en aquesta segona línia JustMad fa una aposta per mostrar peces de disseny innovador en una secció especial.

Per tant trobareu dibuix, una mica de graffiti, alguna instal·lacio, fotografia, gent de la universitat, petits formats, preus ajustats, i un cert ambient molt estimulant de mercadet poble. Jo he trobat a faltar un catàleg imprès, que sempre va bé per anar marcant les coses que més t’interessen, bastant caos en les acreditacions de premsa —i poca informació a peu de fira— i crec que es podria trobar un lloc més cèntric…

justmad-2013

Comparteix:
Altacapa