Art copyleft

estetica-de-la-emergencia-reinaldo-laddaga

És un assaig que ja porta un temps a les llibreries (des de l’any 2006), publicat a Buenos Aires per l’editora Adriana Hidalgo (quan sigui gran vull ser com ella!), conceptualitza un concepte artístic nou. Per Reinaldo Laddaga el concepte d’art tal i com es va entendre des del segle XVIII va començar a canviar a partir dels anys setanta del segle passat, un canvi que implica formes noves de producció, conceptualització i visibilitat de les pràctiques artístiques. Formes de producció eminentment immaterials amb aspectes comunicatius que es donen avui en els plànols del treball, la pràctica política, les ciències i les formes de circulació de persones i informació, dins d’una economia globalitzada, altament fluida, postnacional i post-estatal.

Una lectura molt recomanable.

Comparteix:
Altacapa