Teatre a les escoles

xxxii-mostra-de-teatre-reus-baix-camp

32 anys porta celebrant-se a Reus la Mostra de Teatre, una tradició que ha arrelat amb força al Baix Camp. L’organització està en mans del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) Reus – Baix Camp, que fa tot funcioni a la perfecció. Aquest matí, en la inauguració de la mostra, hem pogut veure en el Teatre Bartrina de Reus les obres Els set pecats capitals, a càrrec del CCE Alba i Els miserables, a càrrec de l’institut Roseta Mauri. Un autèntic èxit.

“La Mostra de Teatre de Reus-Baix Camp és una activitat educativa consolidada en el nostre territori, que està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de Reus-Baix Camp, i que està gestionada per la Comissió Organitzadora, formada per professionals del CRP i docents dels centres educatius de la comarca.

La Mostra mobilitza un gran nombre de centres educatius, alumnat i docents de tot el Baix Camp per tal de:

Afavorir l’intercanvi d’experiències escolars, dinamitzar la projecció del currículum escolar i estimular i aprofundir en les competències comunicatives, socials i expressives que es treballen en totes les aules dels nostres centres educatius.

Com a novetat, estrenem el nou logo de la Mostra, dissenyat de forma desinteressada per la professora Janet Fortuny de l’Escola d’Art i Disseny de Reus.

En el disseny del nou logo, l’autora ha volgut mantenir la idea original de l’arlequí com a símbol identitari del teatre, però alhora donant-lo un aire més abstracte i modern. També ha afegit elements cromàtics que recorden a les bates dels nens i de les nenes de les escoles, que són els veritables protagonistes de la Mostra  [procedència del text i més info | bloc del CRP | web del CRP]”.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.