L’antena, difusió d’art al Camp de Tarragona

lantena-del-camp-de-tarragona

Aquest matí he pogut anar un moment a la presentació de l’Antena, un projecte de difusió de les arts visuals contemporànies del Camp de Tarragona. Aviat em trobareu per allí…

centre-dart-tarragona-antena

“L’Antena és un espai web concebut per comunicar tot el que faci referència a l’activitat vinculada a la creació contemporània al Camp de Tarragona: notícies, articles, debats, opinions, convocatòries, actes, exposicions…

És el resultat del grup de treball de comunicació del projecte Obert per reflexió, impulsat pel CA Tarragona Centre d’Art entre l’octubre de 2011 i el gener de 2012. L’Obert per reflexió és un taller que es va plantejar com un laboratori de creació de xarxa i de producció artística i cultural. La iniciativa perseguia propiciar futurs projectes cooperatius creant nous escenaris locals per a la producció cultural i artística.

En aquest context sorgeix el projecte de L’Antena que té l’objectiu d’iniciar un canal de comunicació de la Xarxa d’agents culturals vinculats a les pràctiques artístiques contemporànies del Camp de Tarragona en el qual es publiqui una agenda dels actes programats per cadascuna de les institucions i espais associats, juntament amb una selecció d’articles, talls d’àudio o clips de vídeo destacats dels mitjans de comunicació implicats.

Els continguts de L’Antena són inserits de manera autònoma i independent pels propis centres i programadors que actuïn com a col·laboradors estables del dispositiu. Aquesta a més a més utilitza i connecta els recursos i els serveis dels web de cadascun dels participants, amb la voluntat de donar a conèixer de manera conjunta tota l’activitat, cercant arribar als usuaris no necessàriament especialitzats, tant de dins com de fora del territori, al mateix temps que es genera un arxiu virtual d’informació fàcilment recuperable i es treballa per augmentar el reconeixement social de l’activitat del sector artístic del territori.” [això i més info]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.