Centre d’Art Tarragona (CA), memòria 2012

presentacio-de-la-memoria-del-centre-dart-tarragona-abril-2013

presentacio-de-la-memoria-del-centre-dart-tarragona-abril-2013_2

Presentació de la memòria del Centre d’Art (CA) Tarragona que recull les activitats que el CA va realitzar (o va impulsar) al llarg de l’any passat. Tot amanit amb una acció artística de Quim Packard i amb la presentació de la intervenció pública de Mireia Sallarès a la façana de la Capsa Jove, en el marc de la seva propera exposició «Monuments» al Tinglado 2. Com sempre un plaer saludar tants amics.

En llibre que recull la memòria està ben fet i ben pensat. Ja sabeu que sempre em queixo de la falta de testimonis escrits del que es fa al món del art per aquesta banda del Francolí, doncs aquí teniu un document que intenta esmenar-ho.

Comparteix:
Altacapa