14a Fira de Música al carrer de Vila-Seca

maria-rodes_ramon-rodriguez_marti-sales_vilaseca-maig-2013

L’edició d’aquest any de la Fira de Música al carrer de Vila-Seca (aquest any 2013 arriba a la 14a edició) que s’ha celebrat el cap de setmana ja es pot dir que és un punt de trobada per a tots els amants de la música indie —el que també s’anomena música independent—que volen escoltar coses diferents.

Una agradable sorpresa escoltar el treball de Ramón Rodríguez (The New Raemon), Maria Rodés i Martí Sales (Surfing Sirles), que s’han trobat per estrenar el projecte Convergència i Unió (la imatge de dalt). Barreja de veus, temes i idees, amb un toc molt refrescant.

I un gran descobriment ha estat la veu de Núria Graham (la imatge de sota).

nuria-graham-_vilaseca-maig-2013

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.