“Before now” de Mirall Life Style

mirall life style tarragona display setembre 2013

Continua la proposta graffitera que organitzen els de Laboratori Visual, aquesta vegada amb una intervenció de l’artista resident a Tarragona Life Style (facebook.com/miralllifestylenow), un treball senzill però contundent que es basa en el que publiquen cada dia els diaris, això sí, fent una lectura crítica i donant un punt de vista molt personal.

Tal i com ens expliquen els del Laboratori Visual “Before Now tindrà una durada d’un any, fins al juny del 2014. Display engega, amb aquest projecte, una nova manera d’habitar els vuit llenços metàl·lics disposats a la via pública de Tarragona. La idea rau en generar una proposta amb un enfocament més narratiu i implementar una lògica participativa que all llarg d’aquest període de temps s’anirà desenvolupant per diferents vies, principalment a través de les xarxes socials”, doncs aquí està Altacapa per seguir el projecte.

El circuit Display:

C/ Ixart 1. Plafó a la façana de la botiga bressol Vallès.
C/ Méndez Núñez 3. Plafó entre el Cafè Teatre i Decoración Interiorismo Vázquez.
C/ Ramon i Cajal 54 bis. Plafó a la cruïlla amb el carrer Pere Martell.
C/ Gasòmetre 1. Dos plafons a la façana lateral de la Biblioteca Pública de Tarragona.
C/ Cardenal Cervantes 37. Plafó a la paret lateral del supermercat Consum.
Plaça Imperial Tàrraco 1. Dos plafons a l’entrada de l’Espai Jove La Palmera.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.