Arxius de categoria ‘Educació

20
març

Fòrum d’escoles verdes de primària

Escrit per : Altacapa A: Canvi social|Educació l'any: 2019

Avui a Cambrils, en la trobada d’escoles verdes de primària, una iniciativa amb prop de 700 escoles adherides i 20 anys d’història, s’albira que un altre món es possible.

12
febr.

La música ens fa millors

Escrit per : Altacapa A: Educació|Música l'any: 2019

Audicions a l’Escola Municipal de Música de Tarragona, repertori d’artistes contemporanis per a intèrprets molt joves. Petita meravella, esforç i dedicació. La música ens fa millors.

08
gen.

Ets un artista… i exposes al MAMT

Escrit per : Altacapa A: Educació|Exposicions l'any: 2019

Un any més la proposta Ets un artista… i exposes al MAMT omple les sales del Museu d’Art Modern de Tarragona de famílies. Felicitats als participants i al museu per la iniciativa!

29
nov.

Premis IMET 2018

Escrit per : Altacapa A: Educació l'any: 2018

Un plaer compartir amb les escoles de Tarragona l’acte de lliurament dels premis IMET en la seva 6a edició. Els guardonats han estat, en la categoria educació infantil de primer cicle el guanyador ha estat la Llar d’infants El Serrallo, pel projecte “El nostre barri, la nostra ciutat, el nostre món”. En la categoria educació […]

02
jul.

Ets un artista…

Escrit per : Altacapa A: Educació l'any: 2018

Avui col·laborant amb Rosa M. Ricomà i Àlvar Calvet com a jurat en la 7ena edició del concurs “Ets un artista… i exposes al MAMT. Calendari 2019″ Molt bona feina de les escoles participants i un plaer aportar el meu granet de sorra en la selecció.

10
juny

Concert ACEM

Escrit per : Altacapa A: Educació|Música l'any: 2018

Més de 5.500 músics toquen plegats. Gran èxit del concert del 25 aniversari de l’associació catalana d’escoles de música. Wow !! Felicitats a grans i petits, inoblidable.

04
juny

ACEM 25 anys

Escrit per : Altacapa A: Educació|Música l'any: 2018

Tot a punt pel concert dels 25 anys de l’Associació Catalana d’escoles de Música !!

24
maig

Unicum|ESCRBCC

Escrit per : Altacapa A: Educació|Revistes l'any: 2018

Un plaer visitar de nou l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC), on tinc bons amics. La meva ànima d’arxiver i bibliotecari està com a casa. Els agraïments van aquí pel Miquel Mirambell, director del centre, que m’ha proveït dels darrers exemplars de la revista Unicum. Lectura per als propers dies.

24
maig

Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel

Escrit per : Altacapa A: Educació l'any: 2018

Jornada de treball en el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel. Una gran experiència.

Lliurament, ahir al vespre, dels premis de composició en l’Escola Municipal de Música de Tarragona. Una petita meravella.


Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]