Arxius de categoria ‘Artistes i creadors

16
abr.

Albert Woda i Alain Guirado | Cotlliure

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors|Exposicions l'any: 2017

Un plaer conèixer aquest matí l’artista Albert Woda a la Galeria Profils-Artimon a Cotlliure. Gravador, poeta, pintor, galerista. Promotor cultural. I conèixer també el treball d’Alain Guirado. Del que he vist aquest dies, potser el més interessant. Molt recomanable.

08
abr.

7ena Fira d’Art | Tarragona

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors l'any: 2017

Un plaer saludar aquesta tarda a l’amic Màrius Masip, a la Rambla de Tarragona, on exposava els seus treballs en el marc de la 7ena Fira d’Art. 37 artistes vinguts d’arreu han mostrat els seus treballs durant tot el dia.

13
febr.

Àngel Pomerol | Interview

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors|Col·lecció Altacapa l'any: 2017

Ja tinc a la paret del despatx Interview, fantàstica obra d’Àngel Pomerol, una peça que qüestiona el que veiem i el paper de l’art. I també el redescobriment de Marcel Broodthaers, de qui l’Àngel m’ha parlat amb la passió d’algú que no es queda en la superfície de les coses. Molt content.

08
febr.

Ramon Sicart | De l’Espera

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors|Col·lecció Altacapa l'any: 2017

Ahir us explicava que dissabte vaig estar en la Galeria Sicart de Vilafranca del Penedès. Durant la visita Ramon Sicart ens va en ensenyar alguna de les peces que ha fet en la seva llarga trajectòria com artista. Remenant per les golfes de casa he retrobat aquesta obra del Ramon que es titula De l’Espera, […]

20
gen.

40 anys de creació a Tarragona

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors|Llibres l'any: 2017

Ja tinc a la taula el llibre que ha editat el Museu d’Art Modern de Tarragona amb una selecció de 40 obres de 40 artistes, acompanyats de textos d’autors del territori, que recullen el bo i millor d’aquestes 4 dècades d’activitat del MAMT. Molts d’ells bons amics, una alegria trobar-los en aquest volum.

16
gen.

Superant el Blue Monday amb David Bowie

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors l'any: 2017

Per superar el Blue Monday —dilluns trist— i el fred polar que pel que es veu ens caurà al damunt a partir d’aquesta nit, he penjat al capçal de llit aquesta peça del Gelo [Juan Jesús Enríquez] (Puigpelat, 1956) que em van portar els Reis Mags. David Bowie com a Sant protector del pop. Que […]

16
des.

Amb Àngel Pomerol

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors l'any: 2016

Un plaer la visita al taller de l’amic Àngel Pomerol, amb qui comparteixo un munt de referents literaris i culturals. Un artista amb idees originals del que sempre pots aprendre alguna cosa nova.

22
oct.

Scan 2016 | Full Contact

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors|Fotografia l'any: 2016

  Segon dia d’activitat intensa al Full Contact, una de les iniciatives que més m’agraden de Festival Internacional de Fotografia Scan. Un plaer poder xerrar amb Candela Sotos, Fernando Máselli, Juanan Requena (increïble el seu foto llibre Al borde de todo mapa). També poder saludar al David G. Torres, Pep Escoda o Ramon Sicart, dinar […]

14
set.

Amb Ester Ferrando

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors l'any: 2016

Preparant Reset, l’expo col·lectiva que es podrà veure a Lo Pati (centre d’Art – Terres de l’Ebre) de l’1 al 30 d’octubre de 2016. Aquesta tarda treball intens en el taller de l’artista Ester Ferrando: darrers detalls tècnics de la peça, embalatge, transport, il·luminació… Molta feina però contents.

07
set.

Amb Enric Llevat

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors l'any: 2016

Feia dies que volia visitar l’amic Enric Llevat: avui ha estat el dia. Amb l’Enric compartim la manera d’entendre l’art com a experiència personal. Un plaer.


Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]