Arxius de categoria ‘Artistes i creadors

21
jul.

Antoni Alcàsser | s/t

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors l'any: 2017

Moltes gràcies Toni !!

  Lliurament delsPremi Julio Antonio i Premi Tapiró, tots merescuts, gran obra de Roger Caparó (guanyador del Julio Antonio) i (guanyadora del Tapiró). Entre els finalistes bons amics: Núria Rion, Lluc Queralt, Marie-France Veyrat, Jorge Conde, Núria Fernandez… Felicitats a tots.

11
jul.

Michael Kirkegaard| Millenium Aid Kit

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors l'any: 2017

Wow!! Molt feliç avui quan he obert la bústia i he trobat el Milenium aid Kid que m’enviava l’artista Michael Kirkegaard. Moltes gràcies Michael.

Acció artística (Performance)  d’Héctor Canonge i Verónica Peña, Of Chaos, a la La Grey. Of Chaos: Performance que explora las desalineaciones humanas en relación con el medio ambiente. En este nuevo trabajo de Arte de Acción, Canonge y Peña evocan situaciones extremas de descuido, explotación, apropiación, y abandono del territorio natural. “Del Caos” (of Chaos) […]

16
abr.

Albert Woda i Alain Guirado | Cotlliure

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors|Exposicions l'any: 2017

Un plaer conèixer aquest matí l’artista Albert Woda a la Galeria Profils-Artimon a Cotlliure. Gravador, poeta, pintor, galerista. Promotor cultural. I conèixer també el treball d’Alain Guirado. Del que he vist aquest dies, potser el més interessant. Molt recomanable.

08
abr.

7ena Fira d’Art | Tarragona

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors l'any: 2017

Un plaer saludar aquesta tarda a l’amic Màrius Masip, a la Rambla de Tarragona, on exposava els seus treballs en el marc de la 7ena Fira d’Art. 37 artistes vinguts d’arreu han mostrat els seus treballs durant tot el dia.

13
febr.

Àngel Pomerol | Interview

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors|Col·lecció Altacapa l'any: 2017

Ja tinc a la paret del despatx Interview, fantàstica obra d’Àngel Pomerol, una peça que qüestiona el que veiem i el paper de l’art. I també el redescobriment de Marcel Broodthaers, de qui l’Àngel m’ha parlat amb la passió d’algú que no es queda en la superfície de les coses. Molt content.

08
febr.

Ramon Sicart | De l’Espera

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors|Col·lecció Altacapa l'any: 2017

Ahir us explicava que dissabte vaig estar en la Galeria Sicart de Vilafranca del Penedès. Durant la visita Ramon Sicart ens va en ensenyar alguna de les peces que ha fet en la seva llarga trajectòria com artista. Remenant per les golfes de casa he retrobat aquesta obra del Ramon que es titula De l’Espera, […]

20
gen.

40 anys de creació a Tarragona

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors|Llibres l'any: 2017

Ja tinc a la taula el llibre que ha editat el Museu d’Art Modern de Tarragona amb una selecció de 40 obres de 40 artistes, acompanyats de textos d’autors del territori, que recullen el bo i millor d’aquestes 4 dècades d’activitat del MAMT. Molts d’ells bons amics, una alegria trobar-los en aquest volum.

16
gen.

Superant el Blue Monday amb David Bowie

Escrit per : Altacapa A: Artistes i creadors l'any: 2017

Per superar el Blue Monday —dilluns trist— i el fred polar que pel que es veu ens caurà al damunt a partir d’aquesta nit, he penjat al capçal de llit aquesta peça del Gelo [Juan Jesús Enríquez] (Puigpelat, 1956) que em van portar els Reis Mags. David Bowie com a Sant protector del pop. Que […]


Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]