9N: Art, veu i vot

artveuivot2bo

A la Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus es pot veure l’exposició “Art, veu i vot” [fins al 29 de novembre de 2014]. L’exposició forma part d’#ArtVeuiVot, una campanya de comunicació i acció pel dret a decidir. Una vuitantena d’artistes s’hi han sumat cridats per diverses entitats catalanes.

[Entre els participants hi ha: Francesc Abad, Jordi Abelló, Pep Admetlla, Artur Aguilar,  Franc Aleu, Vicenç Altaió, Ernest Altés, América Sánchez, Nora Ancarola, Enric Ansesa, ANT (Anthony Garner), Marcel·lí Antúnez, Eduard Arranz-Bravo, Francesc Artigau, Isabel Banal i Jordi Canudas, Leonard Beard, Jordi Borràs Abelló, J. M. Calleja, Jordi Cerdà, Montserrat Costa, Jordi Cuyàs, Marcel Dalmau, Quim Domene, Pep Duran, Begoña Egurbide, Esquerrà, Eulàlia, Evru, Ester Ferrando, Manel Fontdevila, Gabriel, Jesús Galdón, Ferran García Sevilla, Toni Giró, Francesc Guitart, Carles Hac Mor, Artur Heras, Insectotròpics, JOMA, Salvador Juanpere, Lluís Juste de Nin, Antoni Llena, Robert Llimós, Francesca Llopis, Albert Macaya, Isidre Manils, Manel Margalef, Javier Mariscal, Enric Maurí, Xavier Medina-Campeny, Josep M. Mestres Quadreny, Miralda, Fina Miralles, Muntadas, Àlex Nogué, Pau Nubiola, Xavier Oriach, Jordi Pablo i Grau, Perejaume, Enric Pladevall, amb la col·laboració de Paula Pladevall i Lluís Solà, Josep Pla-Narbona, Lluís Puigbert, Carles Pujol, Joan Rabascall, Jaume Ribas, Àngels Ribé, Anton Roca, Benet Rossell, Francesc Ruestes, Aureli Ruiz, Carme Sanglas, Saralegui, Susana Solano, Carme Solé Vendrell, Jordi Tolosa, Vicenç Viaplana, Francesc Vidal, Joan-Pere Viladecans, Ester Xargay i Marga Ximénez.]

9N

9N: il·lusió, i la sensació com quan el teu equip guanya un partit importat, una certa alegria, però la impressió que encara s’han de jugar molts partits.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *