Amb els amics | Estiu!

alvar calvet _2015_2

alvar calvet _2015

Una de les coses bones de les vacances d’estiu és el temps que tens per viure sense preses, visitar els amics, per exemple, s’ha de fer sense mirar el rellotge. Aquests dies hem estat en l’estudi de l’Àlvar Calvet, a La Secuita, sopant i xerrant. Amb l’Àlvar comparteixo un munt de referents visuals i culturals, tenim més o menys la mateixa edat i molts amics comuns.

rufino mesa _juliol 2015 1

Passar un matí a La Comella amb el Rufino Mesa parlant d’escultura i de Juan Rulfo no té preu. Per no parlar de la truita amb ous acabats de pondre!

rufino mesa _ juliol 2015_ 2

La pella de l’Àngela, a Cambrils, amb els amics de la URV també mereix una imatge:

la pella de l'angela _cambrils_juliol 2015

El sopar amb Magda corregint poemes i escoltant la seva opinió, tan documentada, va ser un plaer. La trobada casual amb el Jordi F, qui viu amb tanta passió la política del país, va començar amb un cafè a mitja tarda i es va allargar fins al vespre. A Reus vaig estar amb el Jordi Romero i amb Carlota Martí, amb els que començo un projecte molt engrescador que s’anirà concretant aquesta tardor.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *