Havemus Facebook | Víctor De Miután

habemus facebook_ victor de miutan _bloc altacapa

“El dia 13 de març de 2013, a les 20:15 hores, la televisió anunciava el nom del nou Papa. En el moment que el reporter va dir que anava a ser el primer Papa de la història amb aquest nom, una pregunta va aparèixer al meu cap : ¿Li hauria fet algú ja una fanpage a Facebook?” Així comença el llibre i l’aventura de l’artista Víctor De Miután, que va aconseguir en poques hores 10.000 “m’agrada” i durant mesos centenars de comentaris de tota mena. Una reflexió sobre la identitat virtual, la fe i la capacitat humana a l’hora de projectar il·lusions i esperances.

[Habemus Facebook][Víctor De Miután][ LDC, 50 pàg. 2015]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *