Luísa Jacinto | Galeria Silvestre

luisa jacinto_galeria sikvestre 1

Inauguració aquest matí en la Galeria Silvestre de la mostra The smell of the shadow, de la lisboeta Luísa Jacinto. Un plaer parlar amb l’artista. Peces de diferent format i temàtica però que estableixen un diàleg entre elles. Una ombra projectada sobre una paret té més vida que el seu propietari, com si la vida viscuda en l’ombra —una metàfora del que amaguem, del secret que guardem en la part més profunda del nostre cor— fos realment “vida” i la resta un simulacre. Al seu costat des d’una tela de petit format un rostre ens contempla vibrant, amb múltiples cares, com si el propietari de l’ombra del quadre del costat ens interrogués amb una certa perplexitat.

Les peces petites (10 x 15) ens conviden a aproximar-nos, a reposar la mirada, a la reflexió.

luisa jacinto_galeria sikvestre 2

luisa jacinto_galeria sikvestre 3

luisa jacinto_galeria sikvestre 4

[Luísa Jacinto][The smell of the shadow][Galeria Silvestre | Calle Real 60-62 |Tarragona |977 591 836 |(+34) 600 696 894][Del 28 de novembre de 2015 al 3 de febrer 2016]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *