04
des.

Jaume Planas Gallés | Madona

Escrit per : Altacapa Categoria: Col·lecció Altacapa|Galeria de retrats l'any: 2015

Jaume Planas Galles

Jaume Planas Gallés (Barcelona, 1926 – 1997) va ser un pintor català molt apreciat en els anys seixanta i setanta del segle passat, avui dia està pràcticament oblidat. De Planas Gallés m’agraden els colors que feia servir i la perspectiva que adopta en les seves composicions. Aquesta madona, que l’artista titula Mare de Déu, sembla com si l’haguessis sorprès en la intimitat. Les mans apunt de tancar-se, en un senzill acte de concentració i recolliment, la corona daurada, el mantell blau, elements pensats per transmetre tranquil·litat.

[més info d’aquest artista]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Jaume Planas Gallés | Madona"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]