09
des.

Jornades d’Art, Natura i Paisatge

Escrit per : Altacapa Categoria: Canvi social|Educació l'any: 2015

jornada art natura paisatge urv novembre 2015

Patrimoni natural i art s’han donat la mà avui a la URV en aquestes I Jornades d’Art, Natura i Paisatge. Al matí m’ha semblat molt interessant la conferència de Joan Nogué (molt engrescadora la noció de “paisatge emocional”), i les xerrades de Luis Chillida Belzunce i de Rufino Mesa. A la tarda Pep Mata ens ha donat la seva visió del procés de creació i la vinculació que manté amb els llocs on realitza activitats artístiques. En el pati de la biblioteca els artistes Albert Macaya i Manel Margalef han realitzat una instal·lació que uneix paisatge —els arrossars del delta de l’Ebre— i tradició cultural.

albert macaya i manel margalef urv nov 2015albert macaya i manel margalef urv nov 2015 00

“La multidisciplinarietat i la possibilitat d’intercanviar coneixements de camps diversos del saber converteixen aquesta iniciativa en un espai de reflexió sobre la universalitat del fenomen del paisatge en tant que constructor d’identitats i, alhora, un dels principals evocadors de la creació artística de tots els temps.”

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Jornades d’Art, Natura i Paisatge"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]