Plural femení (1951-1075) | MAMT

ester ferrando _ plural femení _ mamt juliol 2016

Inauguració al MAMT de l’exposició Plural Femení, que ha comissariat Antonio Salcedo amb l’obra de dones artistes de les comarques de Tarragona nascudes entre 1951 i 1975, que continua la mostra anterior que recollia la tasca de les artistes de la demarcació nascudes en el període 1870-1950. En aquesta ocasió trobem les obres de:

Núria Arias, Béatrice Bizot, Rosa Ciurana, Montserrat Cortadellas, Glòria Cot, Lluïsa Falcó Esparducer, Teresa Felip, Núria Fernàndez Estopà, Ester Ferrando, Montse Gomis, Isabel Granollers, Coia Ibáñez Ferrater, Pilar Lanau, Lídia Pérez, Cristina Plaza, Rosalia Pomés, Lídia Porcar, Anna de Quiroga, Antònia Ripoll, Teresa Ulldemolins, Marie-France Veyrat.

Gran força creativa, diversitat de registres, formats, estils, materials, conceptes, idees, innovació tècnica i formal, bones idees a dojo.

D’algunes de les artistes presents a la mostra no coneixia les seves obres, ha estat un bon descobriment. A moltes les segueixo fa anys i tinc la sort de comptar amb grans amigues en aquest grup de creadores. En fi, un plaer, gran feina d’Antonio Salcedo, i molt pertinent el catàleg que s’ha editat.

dones artistes mamt juliol 2016

|Plural Femení. Dones artistes a les comarques de Tarragona. La consolidació. 1951-1975 |Del 14 de juliol al 28 d’agost de 2016 | MAMT | Santa Anna,8 43003 Tarragona |

antonio salcedo

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *