La nevera | inventari

la nevera 1

Això és el que tenim als prestatges: 6 llaunes de Coca-cola zero, 4 ampolletes d’aigua, 1 lluna de tònica, 2 ampolles de tònica, 4 iogurts, una carmanyola amb dolç de codony casolà, 1/4 de síndria, 5 tetrabrics petits de llet, 5 cerveses. Una panera amb llimones, un préssec i una poma que vam agafar l’estiu passat al Parc Natural de Pagoeta a Guipúscoa, la poma gràcies a la tecnologia no frost està pràcticament liofilitzada. Una terrina amb formatge fresc, un pot amb salsa de iogurt, 1/2 tableta de xocolata, un paquet amb galetes de xocolata. 1/2 llauna de tonyina.

Els calaixos inferiors fan més goig: formatge, 6 canalons precuinats, patates, pastanagues, una ampolla d’aigua, una ampolla amb suc de taronja, un pot amb salsa de formatge, un paquet amb pernil dolç.

[Falta menjar fresc.][ Falta una post-it  —per què no?— amb un missatge: “no et preocupis, el sopar el faré jo, tqm”]

Anem a fer la compra!

la nevera 2

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *