15
jul.

Premi Tapiró | Premi Julio Antonio | Biennal Mamt

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Artistes i creadors|Exposicions l'any: 2017

 

Lliurament delsPremi Julio Antonio i Premi Tapiró, tots merescuts, gran obra de Roger Caparó (guanyador del Julio Antonio) i (guanyadora del Tapiró). Entre els finalistes bons amics: Núria Rion, Lluc Queralt, Marie-France Veyrat, Jorge Conde, Núria Fernandez… Felicitats a tots.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Premi Tapiró | Premi Julio Antonio | Biennal Mamt"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]