27
des.

Col·lecció BEEP |Museu de Reus

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions|net.art/vídeo.art l'any: 2017


Aproximacions creatives a la Col·lecció BEEP d’Art Electrònic. Per primera vegada podem veure una bona representació de la col·lecció d’art electrònic més important del país, bona oportunitat gaudir de les noves tecnologies de de la vesant artística.


“Des de les investigacions pioneres d’Evru, Waldo Balart i Luís Lugán fins a les obres d’alguns dels artistes contemporanis més destacats a escala internacional com Rafael Lozano-Hemmer, Daniel Canogar, Christa Sommerer & Laurent Mignonneau i Charles Sandinson, la Col·lecció BEEP reflecteix les transformacions de la nostra societat a causa de la introducció de la tecnologia en tots els àmbits de la vida quotidiana”.
Els comissaris de l’exposició, Roberta Bosco i Stefano Caldana, asseguren que “es tracta de la col·lecció privada d’art tecnològic i digital més important d’Europa. Reflecteix una escena artística molt actual i representa un projecte pioner d’inestimable valor, perquè no hi ha cap altre projecte d’aquest tipus d’aquesta envergadura a nivell mundial”. [més info]

[fins 29 de març de 2018][Museu de Reus|Raval de Santa Anna, 59 | Reus]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Col·lecció BEEP |Museu de Reus"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]