02
febr.

Joan Morey | Tinglado 2

Escrit per : Altacapa Categoria: accions / performers|Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2018

L’erràtic centre d’art de Tarragona inaugura nova època amb Cos Social, treball de Joan Morey  que va ser l’artista seleccionat en la 3a Edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica i LOOP Barcelona. Una video performance que analitza l’ús del cos i la relació que estableix amb l’entorn, i com aquest entorn “escenifica” i dona significat al propi cos, una relat que comença amb les lliçons d’anatomia del segle XVII i arriba fins l’actualitat. Una obra meditada i molt intel·ligent, molt ben adaptada al Tinglado 2 del Port de Tarragona (fins al 16 de març de 2018). La sala de documentació complementa l’exposició i el petit catàleg de mà aporta informació, imatges i reflexions de l’artista.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Joan Morey | Tinglado 2"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]