27
abr.

2n Premi d’Art Contemporani | Fundació Reddis

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2018

Un plaer comptar amb tots els amics que ahir al vespre ens vau acompanyar en el lliurament del 2n Premi d’Art Contemporani Fundació Privada Reddis. Un petit gran equip ho fa possible. Gràcies a tots els participants, i als membres de jurat: el galerista Ramon Sicart, la directora del centre d’art La Panera, Cèlia del Diego, l’artista visual Manel Margalef i el comissari David Armengol. Els guanyadors: Alexandra Garcia (primer premi, la imatge de dalt) i Alber Gironès (2n premi, a sota, quan l’entrevistaven). El Jordi Romero amb tot el disseny gràfic i la Carlota Martí amb la coordinació i comunicació,  Agnès Toda i Benet que va tenir cura dels texts, el Jordi Bertran amb el muntatge i l’Helena Martí amb la logística de la sala i el museu de Reus, i mateix director del museu de Reus, el Marc Ferran, els patrons del la Fundació Privada Reddis, que van aportar pel projecte, amb el suport tecnològic de Beep. Gràcies a tots. Segur que em deixo algú!

 

Like this:
Share this:

Cap comentari per "2n Premi d’Art Contemporani | Fundació Reddis"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]