09
jul.

Juan Muñoz | Double Bind

Escrit per : Altacapa Categoria: General l'any: 2018

Double bind, és una obra emblemàtica de l’escultura del segle XXI que Juan Muñoz (Madrid, 1953 – Eivissa, 2001) va idear per la Sala de Turbines de la Tate Modern de Londres l’any 2001. Es pot veure a la Fundació Sorigué, que ha signat un acord amb l’Estate Juan Muñoz per exhibir-la durant 5 anys en “La Plana del Corb”, un complex industrial del grup Sorigué en Balaguer (Noguera), dins del Projecte Planta, que vol conjuntar art, arquitectura, paisatge natural i industrial i coneixement.

És una peça monumental de més de 2000 metres quadrats, de gran intensitat, que convida a la reflexió, a la recerca d’alguna cosa que s’amaga entre les ombres. Juga amb les claus habituals de Juan Múnoz: la verticalitat i l’horitzontalitat, la llum i la foscor, el que es veu i el que queda amagat. Visita imprescindible.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Juan Muñoz | Double Bind"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]