18
oct.

Roger Grasas | Ha Aretz

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions|Fotografia l'any: 2018

Roger Grasas presenta en La Grey una acurada selecció d’imatges que ha agrupat sota el títol d’Ha Aretz, que pel que es veu vol dir —en arameu— terra promesa. Una passejada pels paisatges bíblics que abasten des d’Israel, a Palestina, Egipte, Líban, Jordània, Síria o Turquia. Les fotografies son de format reduït i conviden a la reflexió, a entrar dins i examinar el que tenim davant. Paisatges desolats, com erosionats per la història, però amb detalls que l’observador atent descobreix aquí i allà, petits senyals que ens produeixen una certa inquietud, que ens fan qüestionar la imatge que ens format d’aquells llocs i el que realment són. Llocs on hi viu gent que pateix, que va de feina en feina, que s’enamora, que intenta tenir il·lusions, que segueix un equip de futbol, que quan passa un avió molt amunt en el cel pensa: que lluny. Com tots nosaltres.

[La Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 18 d’octubre al 9 de desembre de 2018]

[L’activitat forma part del Festival de Fotografia Scan Tarragona 2018]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Roger Grasas | Ha Aretz"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]