08
gen.

Mark Fisher | Realismo capitalista

Escrit per : Altacapa Categoria: Llibres l'any: 2019

Mark Fisher (11 de juliol de 1968 – 13 gener de 2017) és un dels assagistes més interessants del segle XXI, crític i teòric de la cultura, el seu treball no deixa indiferent a ningú. Realismo Capitalista ¿No hay alternativa? (Ed. Caja negra, 2018 | 152 pàg.) és un dels seus llibres més coneguts. Val la pena llegir-ho atentament. Aquí [Mark Fisher’s “K-Punk” and the Futures That Have Never Arrived] podeu donar una ullada a la crítica que va fer Hua Hsu en The New Yorker fa un parell de setmanes.

“Deluze observa que las sociedades de control delineadas per el mismo Kafka, pero también por Foucault y por Burroughs, operan sobre la base de la postergación indefinida. Por ejemplo: la educación es un proceso de toda la vida; la capacitación para el trabajo abarca toda la vida laboral; el trabajo sigue en casa, se trabaja desde la casa o se está como en casa en el lugar de trabajo, etc.”

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Mark Fisher | Realismo capitalista"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]