Mark Fisher | Realismo capitalista

Mark Fisher (11 de juliol de 1968 – 13 gener de 2017) és un dels assagistes més interessants del segle XXI, crític i teòric de la cultura, el seu treball no deixa indiferent a ningú. Realismo Capitalista ¿No hay alternativa? (Ed. Caja negra, 2018 | 152 pàg.) és un dels seus llibres més coneguts. Val la pena llegir-ho atentament. Aquí [Mark Fisher’s “K-Punk” and the Futures That Have Never Arrived] podeu donar una ullada a la crítica que va fer Hua Hsu en The New Yorker fa un parell de setmanes.

“Deluze observa que las sociedades de control delineadas per el mismo Kafka, pero también por Foucault y por Burroughs, operan sobre la base de la postergación indefinida. Por ejemplo: la educación es un proceso de toda la vida; la capacitación para el trabajo abarca toda la vida laboral; el trabajo sigue en casa, se trabaja desde la casa o se está como en casa en el lugar de trabajo, etc.”

Comparteix:
Altacapa