Parlem contemporani| Convent de les arts | Alcover

Novena sessió del cicle d’arts Visuals Parlem Contemporani al Convent de les Arts d’Alcover. Com a introducció Ipse, ipsa, ipsum, una acció contundent que qüestiona la identitat i les seves transformacions de la ma de Mireia Zantop. Per continuar quatre instal·lacions que completen el menú del dia: so, dibuix, escultura i cistelleria.

En Nil Joan ens porta EL Temps és OR, el lloc de treball industrial transportat i comprimit. La Cristina Ferré, en mostra De la por al fàstic, qüestionant les coses que ens fan fàstic i com es transformen en por.

Marie-France Veyrat, amb l’Elogi al Brutalisme canvia escala, textura i materials de l’ordre arquitectònic del brutalisme. Al claustre trobem la peça de Cristian Real, Mirall refugi, construïda de forma delicada amb branques de morera i vímet.

Grans propostes, bon matí en excel·lent companyia.

Comparteix:
Altacapa