Les aventures de Bbcapa, Lupita i Ositu (6)

bbcapa8.JPG

Contra tot pronòstic Bbcapa es menja el pastís de xocolata que surt de la màquina RRRRR. Podeu preguntar perquè ho ha fet. Podríem dir que el pastís tenia molt bon aspecte i que Bbcapa tenia gana, i també que Bbcapa confia en les coses que veu. Però a Al Món del Revés les coses mai són com semblen, ni com no semblen. El cas és que Bbcapa es menja el pastís, el troba molt bo i de seguida es produeix una transformació. Bbcapa es fa gran i un gros mostatxo li creix a la cara. I a la seva mà apareix una petita màquina anomenada rellotge. Pot semblar estrany per a qui el coneix, però Bbcapa està molt content amb la màquina anomenada rellotge i amb tot de nous objectes que no havia vist mai i que s’acosten cap a ell. Desitja tenir-los. Perquè la primera Llei del Món del Revés és que tots els seus habitants volen tenir objectes. Ah!, la segona cosa que heu de saber és que al Món del Revés hi ha Lleis (cada setmana un nou capítol).

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *