Noticiestgn

noticiestgn

El primer número del setmanari  Notíciestgn, que s’ha presentat aquest dies, promet. Com a mínim sempre és bo que apareguin noves publicacions. Un parell de pàgines dedicades a la cultura, un parell més dedicades a la ciència. Articles escrits per professors de la URV. Edició digital i en paper. Bon disseny gràfic. La persona que s’ha fet càrrec de la direcció, Manel Sanromà, dóna al projecte molta honestedat. Fa uns 10 anys vaig convidar Manel Sanromà a unes xarrades (recordeu?) organitzades a la URV, ens va parlar del Big Bang.

BONUS TRACK

pets_set_09

No va ploure. Un dels millors concerts de la gira d’Els Pets. Tocaven a la seva plaça, plena com un ou, i la responsabilitat era gran. Finalment un concert rodó. Ho vam passar de conya. A l’hora de sopar el mateix Gavaldà em confessava que ell havia disfrutat xalat com un nen.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *