Bartolozzi i Arranz-Bravo

 bertolozzixbloc.JPG    arranz-bravoxbloc.JPG

|Rafael Bartolozzi (Pamplona, 1943)|Aquella|oli sobre tela, 1974|33×27 cm|Signat, datat en Margodi i titulat al dors|

|Arranz-Bravo (Pamplona, 1943)|Vent d’estiu|oli sobre tela, 1974|34×27 cm|Signat, datat i titulat al dors|

Fa uns 10 anys vaig coordinar un grup de treball a la URV amb el pompós nom de “Ciència, Tecnologia i Societat a la fi del segle XX”. Eren una mena de debats en què participaven científics, experts en tecnologia i artistes, on es discutien temes com l’origen de l’univers o robòtica. Una de les persones a qui vaig convidar va ser el pintor Rafael Bartolozzi (Pamplona, 1943), qui havia enllestit per aquells dies un mural a Centre de Tecnologia Química de la URV. Bartolozzi ens va parlar d’estrelles i somnis, en una tarda que em va deixar molt bon record. Des de llavors ens hem vist en diferents ocasions, i he escrit alguns articles sobre la seva obra. Amb Eduard Arranz-Bravo va formar una parella artística molt creativa, amb una època daurada al voltant dels anys 70.

Comparteix:
Altacapa