Mario García Torres a la Fundació Miró

garcia-torres

A l’Espai 13 de la Fundació Miró disparen amb bales de plata: tot el que fan m’agrada. Ara toca una exposició del “fotògraf” mexicà Mario Garcia Torres que presenta It’s embarrassing, but for some time now I’ve only had title ideas in English. Amb gran economia de mitjans i una bona idea es poden fer grans obres. M’ha sorprès la projecció dins d’una mena de “caixa negra” situada a ran de terra, la foscor de la sala i el silenci trencat només pel funcionament de la màquina de diapositives. Garcia Torres reflexiona sobre el silenci que suposa l’oblit, la metàfora de la desaparició. He recordat després el llibre d’Enrique Vila-Matas Bartleby y compañia, que m’agrada tant.

[Encara no heu anat? Doncs no badeu, fins el 21 de febrer teniu temps!]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *