Oriol Teixidor a Cal Massó de Reus

teixidor_1

Oriol Teixidor (Barcelona, 1974) va obtenir el 1r Premi Beca Cal Massó de Reus l’any 2008, el premi vol promoure l’experimentació i investigació sobre el desenvolupament de dinàmiques per a la difusió de les pràctiques artístiques i es concreta en la producció d’una exposició –instal·lació o intervenció– específica per a l’espai expositiu del Centre d’Art Cal Massó.

teixidor_2

El cos humà com a temple i la sacralització de l’espai expositiu són els dos eixos del treball d’un artista que entén l’art “com a força útil que serveix al desenvolupament i sensibilització de l’ànima humana i crec plenament en la seva capacitat d’afavorir el recolliment, la concentració i la reflexió, tan necessaris al dia d’avui: el paral·lelisme amb el fenomen religiós se’m presenta com a evident” En aquest context l’artista ha bastit un projecte complex que s’articula en tres fases o parts, al voltant de la “fe” com a creença o revelació amb connotacions tant religioses com laiques.

teixidor_3

[a Cal Massó, fins el 20 de novembre][l’any 2008 vaig ser membre del jurat que va atorgar el 1r Premi Beca Cal Massó, la proposta d’Oriol Teixidor em va sorprendre per la contundència de les peces i la reflexió teòrica que l’acompanyava]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *