Federico Granell, al Moll de Costa

granell_1

Crec que no s’ha fet massa publicitat “tradicional”, però el boca-orella ha funcionat bastant bé: força gent s’ha acostat al Moll de Costa per veure el treball de Federico Granell [web personal i bloc]. Fotografia, pintura, dibuix, escultura. Sense trampa ni cartró, treien l’artilleria pesada i el bisturí, lluitant contra un espai antipàtic –per exposar dibuix o formats petits– i amb una il·luminació bastant millorable. Caldria, això sí, fer una selecció més radical de les peces exposades, i per properes mostres l’opció d’exhibir algunes obres en vitrines –els dibuixos?– es podria considerar. En fi, un nom per anar seguint.

granell_2

[fins el 26 de desembre de 2010|Tinglado 1| Moll de costa del Port de Tarragona ]

Comparteix:
Altacapa

3 Comentaris

  1. Estic totalment d’acord amb les referències que fas de qui ara és amic meu Federico Granell. Tot sovint ens plantegem el sentit de les coses que fem en el tema artístic i si tenen o no transcendència. Molts cops només tirem pedres. Aquesta exposició va ser un exemple (de la que jo mateix en vaig fer difusió) de bona tasca feta al Tinglado 1 i que m’ha permès conèixer a un personatge/artista=persona i a un artista=obra interessantíssims. gràcies Màrius

  2. gracias por el comentario!
    el espacio del tinglado 1 del puerto de tarragona es un gran reto (es la exposición de mayor escala que realizo) y para mi el resultado es de lo más satisfactorio, supongo que un poco más de información no hubiera estado mal pero mi idea era la de poner un poco de caos en el orden o puede que lo contrario, no sé, me gusta la idea de dejar muchas piezas de un puzzle y que sea el espectador el que lo complete con sus experiencias y vivencias las piezas que faltan.
    moltes gràcies àlvar i màrius!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *