Robert Rauschenberg, definició d’art

Robert Rauschenberg (Port Arthur, 1925 – Captiva Island, Florida, 2008), en l’entrevista que li feien en El País el novembre de 198, amb motiu de la retrospectiva que s’inaugurava aquells dies al Guggenheim de Bilbao, feia aquesta definició d’art, segons la qual l’artista decideix què és art:

“Aprendí en una etapa temprana de mi vida que si seguía el mismo sendero que otras personas o bien hacía lo que hacían los demás o me colocaba como un obstáculo ante ellos. Hay mucho sitio para circular porque arte puede ser cualquier cosa“.

[la ressenya completa, d’Eva Larrauri, la teniu aquí procedent de la pàg. 37 d’El país del 21.nov.1998]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *