Zosen

zosen-1.JPG|Zosen (Buenos Aires, 1973)|Kalki Mediterraneo|Acrílic sobre tela, 2004|146 x 114 cm|Al dors signat i titulat|

zosen-2.JPG|Zosen (Buenos Aires, 1973)|Amor|Ceres sobre paper, 2004|42 x 29 cm|Al dors signat|

Zosen està molt atent a tot el que passa al seu voltant, i les coses que passen al seu (i al nostre) voltant no sempre són agradables i senzilles. Com artista utilitza aquest material tant proper per crear obres que ens fan qüestionar la realitat quotidiana. Els temes tractats reflecteixen el que s’amaga en els carrerons foscos de la nostra societat, com ara l’exclusió social o l’especulació urbanística, o directament coses (també ocultes) com les relacions entre persones, o simplement l’amor: algunes paraules ens posen una mica violents o ens fan enrojolar. Amb una tècnica impecable (es va diplomar a l’Escola Llotja), participant en accions per tot Europa, i col·laborant amb institucions (MACBA, CCCB, Ajuntament de Barcelona) i diferents organitzacions, ha creat un llenguatge propi amb boques obertes, dents, ulls, calaveres, insectes… que ens fan dubtar del que vèiem i del que sentim.

Comparteix:
Altacapa