Artforum (feb 07)

portada-artforum_feb_07.jpg|Artforum| Editor: Tim Griffin|XLV, num 6|febrer 2007|Nova York|10 $|

Mentre fullejo l’Artforum d’aquest mes (que em van donar a Arco), on trobem el comentari que Arthur C. Danto fa del llibre “The Sight of Death: an Experiment in Art”, escrit per T.J. Clark, entre altres articles interessants, llegeixo (ahir per la nit) al suplement Cultura|s de La Vanguardia (només subscriptors) l’article “Revistas y revistes” signat per Carles Guerra. Guerra comença el seu article amb la següent sentència: “Una vegada se’m va acudir dir que el contingut essencial d’una revista d’art estava a les pàgines de publicitat. No només perquè apareixen en primer lloc i són més nombroses que les crítiques d’art o temes de fons, sinó perquè la crítica és avui poc més que publicitat”. Com a exemples cita “Artforum” i “Flash Art”. Penso que en part té molta raó.

Comparteix:
Altacapa