Artiga 21 (desembre 2013)

artiga 21_desembre 2013

El dia 30 desembre va sortir el número 21 d’Artiga. En la portada una obra de Jordi Abelló, artista que segueixo fa molts anys, i que no deixa de sorprendre’m mai: potser per això m’agrada tant.

TEMA DE DEBAT: «Galeries al nostre abast». CREACIÓ: Pere Isern, Mirall Lifestyle. EXPOSICIONS: Àngel Pomerol, «In memoriam». Rafael Sanz Lobato, «Fotografies 1960-2008». «Un dilema. L’art contemporani i la inversió en la incertesa». «Fet a balada». The Grey Square, espai de creació contemporània. 1a Biennal d’art contemporani «Exportart-importart». DESTACATS: «Espai tàctil Julio Antonio i Richard Wagner / La fosa del bronze a la cera perduda». Pilar Torres, «Per fi a casa». «Mans: vitalitat creativa al territori». «Sacrum, art sagrat». Lilli Hartmann, «A life expanded». «Artiga número 20 – 20 Artigues. «Riure#1 Superioritat versus inferioritat. Lucia Juan, «Les ferides del taller». Premis Taronja 2013. PUBLICACIONS: Joan Rom, Habitar. MIRADA EXTERIOR: Inici de temporada al «carrer de l’art», Madrid. Francis Alÿs. «Reel / Unreel», Girona. INICIATIVA: Vaporlab, coworking a Reus.

A partir de la setmana següent es podrà trobar als PUNTS DE DISTRIBUCIÓ:

Tarragona: Museu d’Art Modern, Antiga Audiència, Tinglado 1 Port de Tarragona, CaixaForum Tarragona, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, URV Departament Història de l’Art, Serveis Territorials de Cultura Generalitat.
Reus: Galeria Artloft, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Centre d’Art Cal Massó, Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus.
Amposta: Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre, Escola d’Art ESARDI. Tortosa: Escola d’Art i Disseny de Tortosa.
Valls: Museu de Valls – El Vendrell: Galeria Camila Pérez – Cambrils: Centre Cultural Municipal.

També podreu descarregar-vos la versió digital a:

www.art-tarragona.com

Comparteix:
Altacapa