Ai Weiwei “la llibertat comporta el dret a qüestionar-ho tot”

ai wei wei expo a bnc desembre 2014

Una bona oportunitat per conèixer de primera mà l’obra del molt conegut (aproximadament 1.350.000 resultats en una recerca en Google) i polifacètic Ai Weiwei. Un treball sorprenentment crític, amb un toc d’ironia, bastant desacomplexat, amb molt de respecte per a les persones que intervenen en les seves obres de forma “passiva” o circumstancial.

Fantàstica la frase “la llibertat comporta el dret a qüestionar-ho tot” o aquesta altra: “exhorto la gent que actuïn com a ciutadans obcecats, que qüestionin i exigeixin responsabilitats. És l’única manera que tenim avui dia de gaudir d’una vida feliç i saludable”.

[Ai Weiwei, On the Table][La Virreina Centre de la Imatge][La Rambla, 99 |Barcelona][05.11.2014 – 01.02.2015]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.