Artiga 24

portada artiga 24 _desembre 2014 00

ARTIGA 24 sortirà demà dimecres 17 de desembre. Es distribueix gratuïtament junt amb el diari EL PUNT- AVUI a la demarcació de Tarragona. També podreu descarregar-vos la versió digital a www.art-tarragona.com

CONTINGUTS
TEMA DE DEBAT: «Política d’arts visuals».
CREACIÓ: Quim Packard.
CERÀMICA: «Ceràmica a Tarragona, alguna cosa es mou». «Rosa Amoròs: del cos a les formes i de les restes als símbols».
DESTACATS: Didier Lourenço, «Dinàmic». Pere Grimau, «Aixoplucs i intempèries» i «O, 13-14», un any fotografiant la ciutat de la gent. Rosa Ciurana, «Universus». Martí Gasull, Salvi Danés i Yurian Quintanas, Orígen, llibre d’artista. Pere Isern, Before Now, edició. Relat de belles coses falses, catàleg. Casament de la mona Micaela, acció artística. Alexandre Ayxendri a Full Contact. Premi de pintura Francesc Gimeno. Lluc Queralt a La Parada. Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. Antonio de Felipe, «Pop Art al Port 2».
EXPOSICIONS: «L'”Àpat Kaníbal” de Marialena Roqué. Alumnes del cicle de fotografia EADT, «Transitant per l’ombra». «Es diu llibre: Scan Photobooks». «L’Escola d’Art i Disseny de Reus torna al carrer del vent». «Inma Sáenz: “Chica conoce chico” als Premis Telax».
MIRADA EXTERIOR: SUB Cooperativa de Fotógrafos a Buenos Aires, «La fotografia com una eina de transformació social». «Cap raça torna: “Teoría del color”» a Ciutat de Mèxic. Cristina Lucas al CGAC, «La màquina que desitja, el desig maquinat».
INICIATIVA: «La Xarxa de Museus de Catalunya i el Museu d’Art Modern de Tarragona».
COL·LABORADORS
Anna M. Andevert, Luján Baudino, Patrícia Carles, Cèlia del Diego, Màrius Domingo, Blai Mesa, Assumpta Rosés, Virginia Roy, Antonio Salcedo, Lluís Vives, Marina Vives i Anna Zaera.
A partir de la setmana següent es podrà trobar als PUNTS DE DISTRIBUCIÓ:
Tarragona: Museu d’Art Modern, Antiga Audiència, Tinglado 1 Port de Tarragona, CaixaForum Tarragona, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, URV Departament Història de l’Art, Serveis Territorials de Cultura Generalitat.
Reus: Galeria Artloft, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Centre d’Art Cal Massó, Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus.
Amposta: Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre, Escola d’Art ESARDI. Tortosa: Escola d’Art i Disseny de Tortosa.
Valls: Museu de Valls – El Vendrell: Galeria Camila Pérez – Cambrils: Centre Cultural Municipal.

Comparteix:
Altacapa