Aquí dalt, amb Wilkie Collins

wilkie collins _ ara llibres _ audio books _ the travellers story of a terribly strange bed

Una rata de biblioteca com jo mai surt de casa sense un llibre a la butxaca i si poden ser dos, millor. Per acomiadar l’any, des d’aquí dalt, he portat a la motxilla un petit volum de Wilkie Collins poc conegut, The Traveller’s Story of a Terribly Strange Bed, en l’edició bilingüe (castellà-anglès + CD amb l’àudio) que ha editat Ara llibres, en la col·lecció d’ “àudio books” que es distribueixen amb els diaris La Vanguardia i El País. Un llibre deliciós publicat l’any 1852, d’un dels pares de la novel·la policíaca moderna.

A còpia de llegir autors dels segle XIX em trobo que repassant la llista dels The 10 Best Books of 2014 que publica el suplement literari del New York Times no he llegit ni un… i a bona part dels autors no els conec.

[Els 10 best books segons el NYT són de: Phil Klay, Anthony Doerr, Jenny Offill, Lily King, Akhil Sharma, Roz Chast, Eula Biss, Hermione Lee, Elizabeth Kolbert i Lawrence Wright]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.