Premi d’Art Contemporani Fundació Privada Reddis

premi fundacio reddis

premi_art_contempoarni_ fundacio privada reddis

La Fundació Privada Reddis convoca la 1a. edició del Premi d’Art Contemporani Fundació Privada Reddis, que té com a finalitat impulsar la creació artística, difondre-la entre el públic i crear una col·lecció que sigui un referent de qualitat i compromís amb l’art contemporani.

Amb aquest objectiu i per facilitar que hi hagi una gran participació en el Premi, tots els participants (artistes i creadors majors de 18 anys residents a Catalunya), hauran de presentar les seves obres de forma digitalitzada, de les quals el jurat en farà una primera preselecció. La documentació haurà d’anar acompanyada de la butlleta d’inscripció degudament complimentada. El termini d’admissió de documentació serà del 15 de setembre al 15 de novembre de 2015.

El jurat del premi, format per persones de prestigi en els àmbits de la crítica, de la història de l’art i de l’activitat artística, seleccionarà les 2 obres guanyadores, que passaran a ser propietat de la Fundació Privada Reddis. Les obres finalistes i les premiades s’exposaran al Museu de Reus el mes de febrer de 2016.

El jurat està format per: Àlex Nogueras, galerista; Vicent Fibla, director del centre d’art Lo Pati (Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, Amposta); Albert Gusi, artista visual; Assumpta Rosés, crític d’art; i un representant de la Fundació Privada Reddis que actuarà com a secretari.

El veredicte del jurat es farà públic el mateix dia que s’inaugurarà l’exposició de les obres finalistes, el mes de febrer de 2016 al Museu de Reus, que seran reproduïdes fotogràficament en un catàleg general de l’exposició.

El Premi està dotat amb:

Primer Premi: 6.000€
Segon Premi: 3.000€

[més info]

Comparteix:
Altacapa