Polipoesía, tomàquets

polipoesia

Decidit a quedar-me tota la tarda a casa sense aire condicionat —a veure si em trec de sobre el primer constipat/pneumònia de l’estiu— llegint Polipoesía, primera antologia (Ed. Sedicions, Barcelona, 1992) que em vaig comprar per 1 € fa uns dies a la llibreria La Caverna de Tarragona (C/ Sevilla 11 — tel 977 238 317). Tots els autors ressenyats en el volum ha resultat que són primeres espases de l’agitació cultural, de la poesia en general i de la polipoesia en particular: Llorenç Barber, J.M. Calleja, Enric Cassassas, Bartolomé Ferrando, Carles Hac Mor, Fátima Miranda, Josep Ramón Roig i Xavier Sabater. Un autèntic luxe de la mà de Xavier Sabater.

Llegint les primeres línies, la introducció a Llorenç Barber, ja veus que serà un gran llibre: “Desde finales de los años 70, este músico valenciano se expresa mediante la voz difónica, la improvisación, la campanologia, la música plurifocal, la pesía fonética o los conciertos urbanos“.

I per sopar amanida de tomàquets de la terrassa de casa. Vida sana i tranquil·la.

tomàquets !!

Comparteix:
Altacapa