Espais indecisos |Laboratori del paisatge

1 espais indecisos

La nova proposta del Laboratori del Paisatge, liderat per Lídia Porcar des de l’Escola d’Art de Reus es diu Espais Indecisos, i es pot veure aquest dies al Museu de Reus. Un  joc de llums i ombres on l’atzar ens fa descobrir petits grans tresors, on el punt de vista subjectiu ens acosta als llocs on creix el que ningú vol, les ortigues, la pols del camí.

2 espais indecisos

3 espais indecisos

“Espais indecisos és el projecte del curs 2015-2016 dedicat al paisatge perifèric urbà, i als entorns de la ciutat no organitzats amb una funció específica. L’exposició tracta de l’anàlisi conceptual i plàstica sobre la Riera del Roquís a la part oest de Reus, on conflueixen diferents maneres d’habitar l’espai urbà amb grans contrastos i contradiccions. El resultat és una interpretació subjectiva sobre les deixalles, els extraviaments i els oblits d’aquest tipus d’espais.”

4 espais indecisos

[Museu de Reus (plaça de la Llibertat)][del 27 d’octubre al 3 de desembre de 2016]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.